Rundvisning i Nyborg for børnehaver

Målgruppe: børnehaver

Varighed: 1,5 time.

Max. antal deltagere pr. forløb: 30

Kom med på en rundvisning i Nyborg særligt tilrettelagt for børnehaverne og indskolingen.
På rundvisningen vil der fortælles om middelalderen, konger, dronninger, riddere, samt hvor vi kan finde spor af dem i Nyborg.
Vi slutter af med at holde forskellige genstande, herunder et sværd. Rundvisningen bringer grupper rundt i Nyborg centrum.

Pris: 550 kr. Gratis for børnehaver fra Nyborg eller Kerteminde kommuner.

Kontakt og booking

• Kontakt Museumsinspektør Nicolai Knudsen for spørgsmål om forløbet på mail: nin@ostfynsmuseer.dk
  • Send forespørgsel herunder for at booke et forløb.

Praktisk information

Da personlig kontakt og tillid mellem underviser og kursist er essentiel er det vigtigt, at hvert enkelt forløb arrangeres i samarbejde med læreren således, at museumsunderviseren kan tage højde for klassens niveau i undervisningen.

Hvis I har særlige ønsker og behov i forhold til fx forløbets indhold kan dette aftales nærmere.

Send en forespørgsel til Borgmestergården