15. august 2019

Nu kan du “gå til ridder” i Nyborg

Nyborgs kulturinstitutionerne opruster med ny digital platform og nye kulturelle tilbud til børn og unge.

Fem kulturinstitutioner i Nyborg har samlet en masse spændende tilbud til børn og unge på den nye hjemmeside kulturskyen.dk. Målet er stille kulturen til rådighed for børn og unge og at gøre det let at navigere i de mange kulturaktiviteter.
Siden er inddelt i fem kategorier ”dans og drama”, ”sang og musik”, ”skriv og læs”, ”tegn og mal” og ”historie og arkæologi”. Så der er noget for enhver smag!
Fra Østfyns Museer byder vi ind med et nyt og spændende tilbud, vi kalder “Nyborg Ridderskole”. Her kan børn og unge i alderen 11-15 år “gå til ridder” og lære en lang række af riddernes færdigheder udi krigskunst og dannelse.
Tilmelding til Nyborg Ridderskole her
Læs mere om Kulturskyen her.