16. februar 2022

Jobopslag: Fritidsjob på museet

Er du en glad og udadvendt person, som elsker et skiftende arbejdsmiljø og gode kollegaer, så har vi stillingen til dig!

Vi søger en fleksibel person, som har lyst til både at stå i butik og betjene kunder, men også være en aktiv del af vores formidling og -events i løbet af året.

Kort om opgaverne

• Salg og café i Farvergården i Kerteminde
  • Salg i Høkeren i Kerteminde
  • Vært på Toldboden i Kerteminde
  • Formidling på Farvergården i Kerteminde samt på Nyborg Slot og Borgmestergård
  • Praktisk opgaver ved store og små events i Nyborg og Kerteminde

Vi søger ekstra personer, som kan hjælpe til i vores museumsbutikker i Kerteminde. Du kommer til at være åbne- og lukkeansvarlig i Farvergården og Høkeren, og du skal derfor være tryg ved at stå på egne ben. Du skal være glad, smilende, imødekommende og serviceminded og hjælpe kunden med at finde den rigtige vare.

Derudover skal du være frisk på at hjælpe til på Nyborg Slot og Borgmestergården til deres store som små events i løbet af året. Det kan være events som julemarked eller middelalderfestivallen Danehof. Endelig er der behov for en vært i vores udstillingslokale Toldboden i Kerteminde, som er åbent i sommer- og julemånederne.

Arbejdstid

• Varierende arbejdstider – især i weekender og ferier

Kriterier

• Du skal være fyldt 18 år
  • Tale dansk og engelsk
  • Interesse for historie og formidling

Er du vores nye kollega?
Send din ansøgning og cv til nyborgslot@ostfynsmuseer.dk. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!