1. oktober 2020

Dét kan du lave i efterårsferien

Glæd dig til den vildeste efterårsferie spækket med sjove og spændende aktiviteter for børn og unge i Nyborg Kommune. Se en oversigt over alt dét, du kan være med til i efterårsferien på www.kulturskyen.dk.

Samlet på Kulturskyen
På Kulturskyen kan du finde en oversigt over de mange ferieaktiviteter for børn og unge i Nyborg Kommune, så det er let og overskueligt at finde dét, du har lyst til i ugens løb.

Kulturskyen er en kommunal kulturside for kommunens børn og unge, hvor de fem lokale kulturinstitutioner Nyborg Slot, Nyborg Ungdomsskole, Nyborg Musikskole, Bastionen og Nyborg Bibliotek samler alt deres indhold til dig. Oversigten med ferieaktiviteter er et nyt tiltag, der gik i luften til skolernes sommerferie i år. Nu er det igen blevet tid til ferie, hygge og sjov for børn og unge, og din ferie starter på kulturskyen.dk. Rigtig god fornøjelse.

Aktiviteter for enhver smag
Efterårsferien i Nyborg Kommune byder på noget for enhver smag. Om du foretrækker at fordybe dig i et instrument til musikstarter camp, danse løs til børnekoncert, forundres af fortællinger om jagt i middelalder, møde de imponerende ulvehunde, udfolde dig kreativt med perler og græskarudskæring, læse en spændende biblioteksbog eller blive opslugt af hylende morsomt og gribende børneteater, så er der helt sikkert noget for dig i efterårsferiens program.

Alle arrangementerne tager naturligvis højde for sundhedsmyndighedernes anbefalinger ift. coronasmitte.