28. juli 2020

Børnedyrskue på Borgmestergården

Alle onsdage i skolernes sommerferie har Borgmestergården haft besøg af et dyr under overskriften ”Dyr på Borgmestergården”.  Aktiviteten har været meget velbesøgt – og ca. 100-120 gæster har været forbi hver onsdag for at møde hunde, høns, grise og ja, endda en drage.  I morgen, den 29. juli, er temaet hesten, mens serien afsluttes med et børnedyrskue onsdag den 5. august.

Invitation til alle børn og deres fantastiske kæledyr

I 1600-tallet var der mange husdyr på Borgmestergården. De havde alle en funktion og var uundværlige i det daglige arbejde eller gav mad på bordet. I dag er der også dyr i hjemmene i byen, men det er ofte kæledyr.

Onsdag den 5. august er der Børnedyrskue på Borgmestergården, hvor alle børn er velkomne til at komme med deres kæledyr og vise dem frem fra kl. 11-15.

Om det praktiske:

• Vi skal være udendørs i gården, hvor der er både borde, bænke og store parasoller.
  • Det er gratis, og du kan også tage 1 voksen gratis med.
  • Du skal selv tage ansvar for dit kæledyr under hele dyrskuet og selv sørge for skåle til foder og vand.
  • Du skal være parat til at fortælle gæsterne lidt om dit kæledyr.
  • Alle børn og kæledyr modtager et diplom og en lille gave fra Østfyns Museer.
  • Vi har sodavand og vand til dig samt kaffe og te til de voksne.

Tilmelding nødvendig til museumsinspektør Sara Hanghøj på sah@ostfynsmuseer.dk

Ved tilmeldingen skal vi bruge følgende oplysninger: Navn, alder, kontaktoplysninger, hvilket dyr du har med – og hvad det hedder. Hvis dit dyr er i bur, skal du også skrive burets størrelse.

Vi glæder os til at høre fra dig og dit kæledyr.