fbpx

Slotsvandring

Nyborg Slot. Skumring. Januar 2020
Gratis deltagelse

Kom med en af vores dygtige frivillige guider med rundt på en gratis slotsvandring om det gamle kongeslot og hør om slottets historie og de historiske begivenheder, der har fundet sted her. Kom også med på en tur ud på voldanlægget, som blev anlagt for at beskytte slot og by.

Nyborg Slot er et af Danmarks vigtigste historiske steder fra Middelalderen. For at kunne bevare og formidle den unikke historie, der er knyttet til Nyborg Slot og by, undergår Nyborg Slot restaurering, det er derfor ikke muligt at komme ind på selve slottet.

Selvom slottet er lukket, ligger det stadig flot og troner midt i Nyborg. Derfor anbefaler vi stadig, at du tager på en slotsvandring ved Nyborg Slot.

Slotsvandringen tager ca. en time og deltagelse er gratis. Tilmelding er ikke nødvendigt. Turen starter ved Borgmestergården.

OBS: Turen er ikke egnet for dårligt gående, da den foregår på slotsvolden og stejle bakker.

Slotsvandringen afholdes i forbindelse med Jul i den gamle Kongeby. Læs mere om museets mange aktiviteter i den forbindelse her: https://borgmestergaarden.ostfynsmuseer.dk/kalender/julemarked-paa-borgmestergaarden/.

Find det fulde program for Jul i den Gamle Kongeby her: https://julemarked.nyborg.dk/da

Mødested: Foran Borgmestergården
Tid: Søndag den 5. og 12. december kl. 13